Half miljoen bezoekers voor Park Hilaria

Half miljoen bezoekers voor Park Hilaria
Evenementen
14 augustus 2024

Organisatie en exploitanten zeer tevreden

De 22ste editie van Park Hilaria is succesvol afgesloten. De ruim 90 grote en kleine attracties, spelletjeskramen, gezellige terrassen en liveoptredens van artiesten in combinatie met het prachtige zomerweer, trokken dit jaar meer dan 500.000 bezoekers naar het tijdelijke pretpark op de Kennedylaan. Wij spreken van een topdrukte.

Park Hilaria blijkt ook na 22 jaar nog steeds een ijzersterk concept. Jong en oud hebben zich tien dagen lang zowel overdag als ’s avonds uitstekend vermaakt. De grote spectaculaire attracties zoals de Aeronaut, The Beast, Entertainer, Reactor waren de publiekslievelingen bij de thrillseekers, families met (jonge) kinderen vermaakten zich uitstekend met de speciale kinderattracties en op de terrassen. Bij de spelkramen Pink Date en de Bingo Loten Moulin Rouge werd dit jaar een recordaantal aan grote knuffelberen gewonnen. Traditioneel zorgden de liveoptredens van diverse Nederlandstalige artiesten en DJ’s in Hollario feestcafé elke avond voor grote drukte en een grandioos feest, met als absolute hoogtepunten de optredens van Yves Berendse, Django Wagner en Robert van Hemert.

Wij zijn zeer tevreden over deze editie: ”Het is zowel voor ons als organisatie als voor de exploitanten geweldig om te zien dat het publiek ons weer massaal heeft weten te vinden en we er samen weer één groot feest van hebben kunnen maken”, aldus projectmanager Mariola Scheepstra.

Park Hilaria 2025
Volgend jaar vindt Park Hilaria plaats van 1 tot en met 10 augustus 2025. Dan strijkt het tijdelijke pretpark inclusief live entertainment voor de 23ste keer neer op de Kennedylaan in Eindhoven. Blijf op de hoogte via www.parkhilaria.nl en onze socials.