Park Hilaria blijft publiekstrekker

Park Hilaria blijft publiekstrekker
Evenementen
6 augustus 2024

Afgelopen dagen hebben ruim 120.000 bezoekers genoten van het eerste weekend van Park Hilaria. Vrijdagmiddag opende het grote pretpark op de Kennedylaan in Eindhoven voor de 22ste keer de poorten. Tot en met zondag 11 augustus kan jong en oud weer genieten van bijna 100 verschillende spectaculaire attracties en groots kindervermaak, leuke spelletjes, gezellige eettentjes en terrassen en natuurlijk fantastische optredens van verschillende artiesten in het Hollario Feestcafé.

Adrenalinekick op grote hoogte
Park Hilaria heeft ook dit jaar weer een geweldige mix van spectaculaire attracties voor de thrillseekers, kinderattracties en spelletjes voor kinderen en volwassenen. Twee nieuwe ‘hoogtepunten’ van Park Hilaria 2024 zijn de 80 meter hoge zweefmolen Aeronaut en de spectaculaire draaiarm The Beast. Beide attracties trokken dit eerste weekend al veel publiek, maar ook bij de ‘oude bekenden’ als de Eclipse, Spinning Coaster en familie-achtbaan was het druk. De jongere bezoekers hadden het dit weekend ook erg naar hun zin en genoten volop van de vele (kinder)attracties waaronder de Walking Waterballs, de Crazy Tea Cups en de nostalgische kermis.

Hollario Feestcafé
Zeg je Park Hilaria, dan zeg je ook Hollario Feestcafé. Sinds vrijdagavond gaat in de grote feesttent elke avond het dak eraf tijdens de live-optredens van Nederlandstalige artiesten en DJ’ s. Voor de komende dagen staan o.a. optredens van Django Wagner, Ferry de Lits en Yves Berendse op het programma. Het volledige programma is terug te vinden op parkhilaria.nl.

Prikkelarme maandag
Ook dit jaar is er speciaal voor mensen met autisme, epilepsie, beperkingen en ouderen een prikkelarme middag. Op maandag 5 augustus tussen 14. 00 en 16.00 uur worden op Park Hilaria alle lichten gedimd en het geluidsvolume geminimaliseerd zodat zij in alle rust kunnen genieten.

10 dagen lang genieten
Park Hilaria duurt nog tot en met zondag 11 augustus en is gratis toegankelijk. Op parkhilaria.nl is alle informatie te vinden over de deelnemende attracties, openingstijden, bereikbaarheid en staat een overzicht van de optredens in Hollario Feestcafé.